Cum ma inregistrez

PLASAREA COMENZILOR

 

Plasarea produselor pe site-ul www.kvantumsport.com este o operaţiune simplă şi sigură. Poţi face achiziţii din produsele prezente în oferta noastră atât prin înregistrarea/ crearea unui cont pe site cât şi folosind doar datele minim necesare plasării unei comenzi online (fără crearea unui cont).

 

Modalitatea preferată de tine pentru plasarea comenzii va fi selectată în momentul în care ai finalizat cumpăraturile şi doreşti plasarea comenzii cu produsele aflate în coşul tău.

Livram produsele din oferta noastra doar pe teritoriul Romaniei in sistem ramburs sau cu plata online.

Comenzile pot fi plasate doar de persoane care au cel putin 18 ani

 

CONTUL DE UTILIZATOR 

Pentru a beneficia de toate facilitatile site-ului www.kvantumsport.com este necesar sa iţi creezi un cont. Procesul de înregistrare este simplu şi necesită doar informaţiile personale de bază (nume & prenume, un număr de telefon, adresa de mail, adresa de contact, adresa de livrare/facturare).

Vă puteți înregistra înainte de a începe căutarea produselor pe site. În colțul din dreapta sus a paginii faceți click pe butonul "Inregistrare", apoi veți fi direcționat să introduceți datele personale. De asemenea, cu ocazia inregistrarii vei avea posibilitatea de a te abona la newsletterul nostru si de a selecta metoda preferata prin care puteti primi newsletter-ul nostru (mail/SMS). In orice moment, te vei putea dezabona sau vei putea schimba setarile aplicabile aceste optiuni.

După înregistrare puteți adăuga în coș produsele dorite. Când sunteți gata să plasați comanda dumneavoastră, mergeti pe pagina coșului și veți putea vizualiza tot continutul acestuia. În cazul în care nu sunteți autentificat, vi se va cere să faceți acest lucru înainte de plasarea comenzii.

De asemenea, inregistrarea poate avea loc si dupa selectarea produselor.

Formularul de înregistrare se completează o singură dată, apoi trebuie doar să vă autentificați în cont.

Pentru orice întrebari, ne puteți contacta pe adresa de e-mail info.ro@kvantumsport.com sau la numărul de telefon 0726.276.687.