Certificat de garantie SUUNTO

CERTIFICAT DE GARANTIE

 

 

Produsul……………………………….. Seria………………………………............................. Factura ……........……….           

              

Stimate cumparator,

Pentru a evita orice inconvenient in ceea ce va priveste va sugeram sa cititi cu atentie prezentul certificat de garantie precum si manualul de utilizare.

Garantia dumeavoastra

Prin acest certificat, New Sport Solution Srl garanteaza ca produsul nu are defecte de material sau manopera.

Garantia comerciala se acorda pe o perioada de 2(doi) ani pentru ceas.

Durata medie de utilizare a ceasurilor este 5 ani.

Perioada maxima de remediere a eventualelor defectiuni este de 15 zile calendaristice de la data la care produsul a fost predat catre service (vanzator).

Daca in aceasta perioada de garantie, se dovedeste ca produsul cumparat este defect datorita materialelor, manoperei sau pieselor, distribuitorul Suunto va repara produsul sau va inlocui partile defecte, fara a solicita plata manoperei.

Garantia nu este valabila fara a fi insotita de bonul/factura fiscala.

Obligatiile vanzatorului si cumparatorului la momentul cumpararii :
1.Vanzatorul este obligat sa completeze citet  rubricile contractului de garantie, sa semneze si sa stampileze.
2.Cumparatorul  va semna certificatul de garantie original in fata vanzatorului dupa care i se va inmana impreuna cu produsul (produsele),manualele de utilizare si celelalte materiale conexe si sa citeasca certificatul de garantie.
3.La primirea produsului, cumparatorului ii revine dreptul de a verifica produsul, inclusiv accesoriile si materialele conexe, manualele de utilizare, certificatul de garantie, care i-au fost inmanate si sa faca obiectii daca este cazul.

Conditii de acordare a garantiei.

Garantia se acorda numai la prezentarea bonului/facturii fiscale în original.

New Sport Solutions Srl  isi rezerva dreptul de a refuza sa acorde service in garantie (gratuit) sau inlocuirea produsului daca nu se pot prezenta documentele de mai sus amintite sau daca informatiile sunt incomplete sau neclare.

Daca Centrul Service Suunto va constata ca sesizarea este neintemeiata, cumparatorul se obliga sa suporte costurile de expeditie ce vor fi facturate ulterior si costurile de manopera.

Aceasta  garantie nu se aplica in urmatoarele conditii:

1.  Tipul sau seria de pe produs au fost modificate, sterse sau inlocuite sau au fost facute ilizibile ;

2.  Produsul a suferit modificari sau adaptari pentru a fi utilizat in alte scopuri decat cele descrise in manualul de utilizare;

3.  Au rezultat daune din instalarea sau utilizarea necorespunzatoare cu standardele tehnice sau de siguranta aflate in vigoare;

4.  Programul software nu a fost instalat corespunzator;

5. Au fost efectuate reparatii la centre service sau distribuitori neautorizati;

6.  Nu au fost respectate de catre cumparator conditiile de manipulare, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare ce insoteste produsul;

7.  Folosirea de baterii, surse de alimentare sau alte accesorii decat cele aprobate de producator;

8.  Garantia nu acopera inlocuirea bateriilor uzate si curelelor. Orice defectiune care rezulta in urma schimbarii necorespunzatoare a bateriei duce la anularea garantiei.  Recomandam schimbarea bateriei intr-un service Suunto autorizat

9.  Au avut loc deteriorari termice, mecanice si plastice ale produselor datorate incendiilor,accidentelor, vibratiilor, intemperiilor sau neglijentei in utilizare;

10. Pierderea bonului sau a facturii fiscale determina anularea garantiei produsului.

NOTA! Nu apasati butoanele produsului atunci cand sunteti in contact cu o sursa de apa!

NOTA ! Pastrati prezentul certificat de garantie si factura de cumparare, precum si toate ambalajele, manualele si accesoriile ce insotesc produsul.

 NEW SPORT SOLUTION SRL nu se poate face raspunzatoare pentru daune rezultate din incapacitatea de a utiliza produsul sau pentru pierderea/furtul acestuia.

Produsul a fost verificat atat tehnic cat si optic in momentul in care a fost achizitionat si a fost efectuata proba de functionare.

Solicitati manualul de utilizare vanzatorului sau descarcati manualul de pe site-ul www.newsport.biz

Prezentul certificat de garantie este intocmit conform prevederilor Legii nr.449/2003 (r2) privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora OG21/92 Art.13. Produsul beneficiaza de o garantie de conformitate de 2ani.

In vederea oferirii garantiei, precum si pentru interventii postgarantie, produsul se va prezenta la punctul de colectare aflat in Str. Calea Rahovei nr.266-268,Corp 60,Etaj 3, Camera 01, sector 5, Bucuresti.

Unitatea Service:  Im Hasfeld 2, 66802 Uberhern, Germania

 

Fax:031.437.92.91;Tel 031.437.96.91; mail: suunto@newsport.biz  .

 

Semnatura, stampila vanzatorului                                                             Semnătura cumpărătorului                                   

Data……………............

 

 

Descarca certificat de garantie (click aici și deschide în altă fereastră)